• In één ruk uitgelezen. Wat prachtig, grappig en liefdevol beschreven.
  • Heel erg herkenbaar. Een lach en een traan. 
  • Het boek boeit enorm, mooie dialogen, gevoelig en tegelijkertijd ook heel krachtig.  Het raakte me. Ik heb het in één keer uitgelezen. Ik vond het ook heel leuk om eens zo'n theatertekst te lezen, gebeurt niet zo vaak.

kijk voor meer reviews  bij pagina BOEK op deze website

Hieronder kun je een of meerdere boeken bestellen. Boeken zonder postbezorging als we elkaar binnenkort toch zien zodat ik het je persoonlijk kan geven.  Met porto als je het boek graag per post wilt ontvangen.  Voor twee boekjes hoef je maar 1 x porto te betalen. 

De opbrengsten  zijn bedoeld voor de maakkosten van het boek ( drukken, vormgeven) en van de theatrale boekpresentatie (acteurs, muzikant, regie, zaalhuur).  Als er toch nog wat overblijft gaat dat naar Inreda voor het ontwikkelen van de kunstmatige alvleesklier. 

Wil je een gesigneerd boek? Vermeld dan  bij CONTACT voor wie het boek bestemd is en wat je graag genoemd wilt hebben. We doen ons best om alle kopers van een boek ( althans kopers via deze website anders weten we niet waar we het heen moeten sturen) achteraf een link  te sturen  van de  theatrale boekpresentatie met alle filmfragmenten, scènes en muziek. Alvast veel leesplezier!

Boek HYPER zonder postbezorging

€ 14,95

Boek HYPER zonder postbezorging

€ 14,95

HYPER is een lekker leesbare theatertekst over diagnose, verliefd worden, reizen, keihard werken en een beenamputatie krijgen met type 1 diabetes. In essentie gaat het verhaal over acceptatie, arbeidsethos en loslaten.  In korte kernachtige scènes, humoristische intermezzo's, abstracte acceptatiebeelden en epische filmfragmenten  zie je een gepassioneerd leven voor je. 

Boek HYPER maar nu met postbezorging

€ 18,59

Boek HYPER maar nu met postbezorging

€ 18,59

Wil je het boek per post naar het opgegeven adres gezonden krijgen? Kies dan hiervoor. De verzendkosten per boekje per POSTNL  zijn € 3,64 

2 boeken HYPER , 1 voor jezelf en 1 cadeau voor iemand anders, met postbezorging

€ 33,54

2 boeken HYPER , 1 voor jezelf en 1 cadeau voor iemand anders, met postbezorging

€ 33,54

Portokosten € 3.64 blijven hetzelfde voor 2 boekjes