REACTIES OP HET BOEK:

 

  • In één ruk uitgelezen. Wat prachtig, grappig en liefdevol beschreven.
  • Mooie balans tussen het confronterende, grappige en hoopvolle.
  • Ik besef me nu ook pas echt hoe de diagnose voor je was op je twintigste. Heel krachtig, ontroerend en goed geschreven! Moest er een traantje van wegpinken. 
  • Ik realiseer me nu beter hoe het dagelijks ingrijpt in een mensenleven en hoe moedig en optimistisch je moet zijn om dit iedere keer het hoofd te bieden. Petje af voor jou en de anderen met T1D!!!
  • Heel veel zeer herkenbaar. Ik ga het binnenkort nog een keer lezen. Wat rustiger dan. Vanmiddag dacht ik alleen maar: O ja, dat herken ik, snel doorlezen, wie weet wat er nog meer komt en dan weer o ja...
  • Je hebt je doel bereikt: we weten nu hoe ingrijpend diabetes 1 kan zijn en hoe heftig het is om daarmee te leven. En ook hoe 'genezend' strijdlust kan zijn. En hoe het je bewust maakt en leert relativeren. Herkenbaar ook hoe ontluisterend en ook luisterend de medische stand kan zijn. 
  • De tekst raakte me. Natuurlijk omdat ik er zo veel van herken. Maar ook door de ingenieuze manier waarop je met de verschillende tekstsoorten omgaat. 
  • Het boek boeit enorm, mooie dialogen, gevoelig en tegelijkertijd ook heel krachtig.  Het raakte me. Ik heb het in één keer uitgelezen. Ik vond het ook heel leuk om eens zo'n theatertekst te lezen, gebeurt niet zo vaak.
  • Indrukwekkend, ook theatraal en tekstueel. Je ziet het al helemaal voor je hoe dat er uit zal zien op het podium/film. Je hebt echt 'een hit van je shit gemaakt' hoor.

 

Hieronder kun je een of meerdere boeken bestellen. Boeken zonder postbezorging als we elkaar binnenkort toch zien zodat ik het je persoonlijk kan geven.  Met porto als je het boek graag per post wilt ontvangen.  Voor twee boekjes hoef je maar 1 x porto te betalen. 

De opbrengsten  zijn bedoeld voor de maakkosten van het boek ( drukken, vormgeven) en van de theatrale boekpresentatie (acteurs, muzikant, regie, zaalhuur).  Als er toch nog wat overblijft gaat dat naar Inreda voor het ontwikkelen van de kunstmatige alvleesklier. 

Wil je een gesigneerd boek? Vermeld dan  bij CONTACT voor wie het boek bestemd is en wat je graag genoemd wilt hebben. We doen ons best om alle kopers van een boek ( althans kopers via deze website) achteraf een link  te sturen  van de  theatrale boekpresentatie met alle filmfragmenten, scènes en muziek. Alvast veel leesplezier!

Boek HYPER zonder postbezorging

€ 14,95

Boek HYPER zonder postbezorging

€ 14,95

HYPER is een lekker leesbare theatertekst over diagnose, verliefd worden, reizen, keihard werken en een beenamputatie krijgen met type 1 diabetes. In essentie gaat het verhaal over acceptatie, arbeidsethos en loslaten.  In korte kernachtige scènes, humoristische intermezzo's, abstracte acceptatiebeelden en epische filmfragmenten  zie je een gepassioneerd leven voor je. 

Boek HYPER maar nu met postbezorging

€ 18,59

Boek HYPER maar nu met postbezorging

€ 18,59

Wil je het boek per post naar het opgegeven adres gezonden krijgen? Kies dan hiervoor. De verzendkosten per boekje per POSTNL  zijn € 3,64 

2 boeken HYPER , 1 voor jezelf en 1 cadeau voor iemand anders, met postbezorging

€ 33,54

2 boeken HYPER , 1 voor jezelf en 1 cadeau voor iemand anders, met postbezorging

€ 33,54

Portokosten € 3.64 blijven hetzelfde voor 2 boekjes