Het boek HYPER  is van de drukpers gerold! 

Je kunt het boek hier kopen.

Het boek  heeft een soft-cover, bevat 88 pagina's en kost  € 14,95

Het is de bedoeling dat  alle mensen die het boek via deze website kopen

een mooi gemonteerde film van de theatrale boekpresentatie kunnen zien.

 

De opbrengst is bedoeld als bijdrage aan de kosten van het boek en de theatrale boekpresentatie met acteurs, regisseur, muzikant en filmmaker.

Mocht er toch nog iets overblijven dan is dat bestemd voor de ontwikkeling van de kunstmatige alvleesklier door Inreda.

 

 

REACTIES OP HET BOEK:

 • In één ruk uitgelezen. Wat prachtig, grappig en liefdevol beschreven.
 • Heel veel zeer herkenbaar. Ik ga het binnenkort nog een keer lezen. Wat rustiger dan. Vanmiddag dacht ik alleen maar: O ja, dat herken ik, snel doorlezen, wie weet wat er nog meer komt en dan weer o ja...
 • Mooie balans tussen het confronterende, grappige en hoopvolle.
 • Ik besef me nu ook pas echt hoe de diagnose voor je was op je twintigste. Heel krachtig, ontroerend en goed geschreven! Moest er een traantje van wegpinken. 
 • Zoveel herkenning! Het lezen van deze theatertekst maakt me extra nieuwsgierig naar de theatrale boekpresentatie. Ik kijk uit naar het filmverslag ervan!
 • Je hebt je doel bereikt: we weten nu hoe ingrijpend diabetes 1 kan zijn en hoe heftig het is om daarmee te leven. En ook hoe 'genezend' strijdlust kan zijn. En hoe het je bewust maakt en leert relativeren. Herkenbaar ook hoe ontluisterend en ook luisterend de medische stand kan zijn. 
 • Ik realiseer me nu beter hoe het dagelijks ingrijpt in een mensenleven en hoe moedig en optimistisch je moet zijn om dit iedere keer het hoofd te bieden. Petje af voor jou en de anderen met T1D!!!
 • Wat een mooi boekje! Zo knap hoe je met een zekere mate van luchtigheid soms hele pijnlijke herinneringen beschrijft. Daarddor is zo goed te voelen hoe je dat doet, hoe wij dt doen, overleven én met zo'n groot verlangen om met alle passie het leven voluit te leven. 
 • De tekst raakte me. Natuurlijk omdat ik er zo veel van herken. Maar ook door de ingenieuze manier waarop je met de verschillende tekstsoorten omgaat. 
 • "Ik ben jouw ziekte, ik hoor bij jou" Wat een proces hè, om dat te gaan erkennen. Wat een prachtige weerslag is dit boekje daarvan!
 • Het boek boeit enorm, mooie dialogen, gevoelig en tegelijkertijd ook heel krachtig.  Het raakte me. Ik heb het in één keer uitgelezen. Ik vond het ook heel leuk om eens zo'n theatertekst te lezen, gebeurt niet zo vaak.
 • Indrukwekkend, ook theatraal en tekstueel. Je ziet het al helemaal voor je hoe dat er uit zal zien op het podium/film. Je hebt echt 'een hit van je shit gemaakt' hoor.

 

Verkooppunten 

 

Je kunt het boekje op deze website kopen  in de Webshop.

 

Het boek is ook te koop  in de volgende boekhandels:

 • Dolfijn, Haarlemmerdijk 92 in Amsterdam (020-4223945) 
 • Island Boekholt, Westerstraat 15 in Amsterdam. (020-6389252

 

Let op: als je het boek niet via deze website koopt, is het niet mogelijk om je een link te sturen van de theatrale boekpresentatie omdat ik  niet weet wie er in de boekhandel  een boek heeft gekocht. 

 

 

 

Gratis voorpublicatie van HYPER?klik op deze link naar de community op het Diabetesfonds diabetestype1:

https://www.diabetestype1.nl/blogs/dagelijks-leven/228-voorpublicatie-nieuw-boek-hyper

 

Colofon

 

ISBN nummer        97894930

Vormgeving            Marian Bouthoorn

Druk                            New Energy 

Foto cover               Anke Kolkman

Taalcorrectie         De Juiste Taal

 

Het boek ligt bij de boekhandels links: Dolfijn  aan de Haarlemmerstraat en rechts Island Boekholt aan de Westerstraat